HTML

Babamatek

Egy cipőben tizenötezer másik párral - nekik se szállította még le a gólya a babát. Gyerekvállalás a tervezéstől kivitelezésig.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Lesz-e nekem gyerekem?

2008.11.06. 23:20 syca

Röviden összefoglalva: találkoztunk, egymásba szerettünk, összeházasodtunk, és miután már mindkettőnknek külön-külön és együtt is megvolt a bulizós fázis, az utazós fázis, meg az útkereső fázis (na jó, ez utóbbi még tart), gondoltuk, itt az ideje összehozni egy gyereket.

Mr. és Mrs. Móricka egyrészt úgy képzelte, az ilyesmi csak döntés kérdése, másrészt racionális pillanataikban belátták, hogy a természet mozgatja a szálakat. Titkon azért remélték, hogy nekik mégis inkább csak döntés kérdése.
Nem írnék blogot erről a témáról, ha igazunk lett volna. Miután két év alatt se estem teherbe, nagy nehezen beismertük magunknak, hogy talán segítséget kell kérnünk. Így hát elkezdtük kijárni a gyerekcsináló sulit, vettünk órákat biológiából, valószínűségszámításból, türelemből és koránkelésből. A következő fejezetek összefoglalva a „Gyerekcsinálás pontról-pontra” elnevezésű témakört járják körül, időrendi sorrendben, ahogy velünk történt, illetve ahogy történni fog.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: kezdet

A bejegyzés trackback címe:

https://egymegegy.blog.hu/api/trackback/id/tr82754961

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása